12141708_926481070752381_347943225592137225_n

Смажена моцарелла

Хрустка скоринка і ніжний смак всередині…те що треба, щоб підняти настрій в таку похмуру погоду:)
Смачнюююща смажена Моцарелла:)

Вам знадобиться:
– домашня моцарелла, зроблена за рецептом Mamma Bella
– яйце
– панірувальні сухарі, змішані з сіллю/ орегано або іншими травами (на Ваш смак)
– рослинне масло для смаження

Треба просто нагріти масло в сковорідці або у фритюрниці, висушити моцареллу за допомогою паперового рушника, обмакнути її в яйце, потім – в сухарі і обсмажити в маслі. Одразу викласти моцареллу на паперовий рушник, щоб він увібрав в себе зайве масло. Їсти смажену моцареллу треба гарячою. Нам вона найбільш смакує з журавлиним соусом, але Ви можете обрати будь-який на Ваш смак)